Turun ja Paraisten Aktiasäätiö sr
Päämärämme

Säätiö edistää säästämistä ja tukee yleishyödyllistä toimintaa Turun ja Paraisten alueella. Säätiö myöntää tukea ja avustusta lapsia, nuoria, urheilua, tutkimusta ja kulttuuria edistävään toimintaan sekä muuhun yleishyödylliseen toimintaan. Säätiö myöntää stipendejä kouluille Turun ja Paraisten alueella.

Hakemuskäytäntö

Vapaamuotoinen hakemus lähetetään asiamiehelle sähköpostitse osoitteeseen aktiastiftelsen.abopargas@gmail.com.

Hakemukseen joka on pituudeltaan maks. yksi A4 kirjataan lyhyt selvitys projektista sekä kohderyhmästä ja aikataulusta. Liitteeksi erillinen talousarvio projektista. Hakemus lähetetään 28.2, 30.4 tai 30.9 mennessä ja se käsitellään seuraavan kuukauden aikana, päätöksestä ilmoitetaan sähköpostitse. Hakemukset jotka tarjoavat näkyvyyttä priorisoidaan.

Avustuksia myönnetään pääasiassa organisaatioiden ja yhteisöjen projekteihin. Avustuksia ei myönnetä jo toteutuneille projekteille, liitto- tai poliittiseen toimintaan tai yksittäisen henkilön opintoihin.

 

Taustaa
Turun ja Paraisten Aktiasäätiö (ed. Turunmaan Aktiasäätiö) perustettiin 1992. Kun säästöpankkitoiminta Turunmaalla siirtyi tältä osin Unitasryhmään vuonna 1993 (josta 1995 tuli Merita SYP-KOP fuusion jälkeen) on säätiön tarkoituksena ja tehtävänä ollut valvoa viiden Turunmaalla aiemmin toimineen säästöpankin perinteitä.
Yhteystiedot

Hallituksen puheenjohtaja

Åsa Hermansson
Parainen


Asiamies

Dan Hermansson
c/o Aktia Pankki Oyj
Kirkkoesplanadi 3
21600 Parainen
puh. 0503492314
sähköposti: aktiastiftelsen.abopargas@gmail.com